Loading...

Offerte Stellendam

U kunt hier geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen voor de zeilen, het canvaswerk of de accessoires waarin u geïnteresseerd bent. Noteert u zo volledig mogelijk uw naam en adres evenals de gegevens van de boot en ligplaats. Om uw vraag te verduidelijken kunt u ook een foto mee sturen (het formaat zo klein mogelijk houden).

Voor canvas is het belangrijk om aan te geven wat uw wensen zijn m.b.t. de uitvoering, doeksoort en kleur. Bij een buiskap of er beugels en drukkers aanwezig zijn of dat u die wenst te vervangen. Voor een rolfokhoes hebben we een voorlijk-lengte nodig en voor een zeilhuik een gieklengte plus een halve mastomtrek.

Voor Jachtzeilen kunt u de oppervlaktematen en/of zeilmaten I, J, P en de E maten mee sturen, deze kunnen wij dan vergelijken met de gegevens in onze database. Geef zo duidelijk mogelijk aan in wat voor zeilen u geïnteresseerd bent, voor de Genua welk reefsysteem en hoeveel percentage overlap.Voor het grootzeil welk latsysteem, karren en hoeveel reven. Indien u geen maten heeft dan zoeken wij die voor u op. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen om uw wensen met ons te bespreken.

Neem contact op via info@zeilmakerijstellendam.nl voor de aanvraag van een offerte.